Tijdelijke productiekeuken

De logistiek (voorbereiden, koken, portioneren, uitgifte en afwassen van vuil naar schoon) van de werkprocessen bepaalt de layout van een keuken. In de meeste (institutionele) keukens wordt tegenwoordig naast de bereiding van voedsel ook het portioneren gedaan. Voor het portioneren is extra werkruimte, koelruimte en extra ruimte voor de afwas nodig.

Het grote voordeel van een NxtGen demontabel gebouw is dat wij de individuele werkplaatsen in uw keuken met sandwichpanelen precies op basis van uw behoeften kunnen indelen. De luchtkanalen voor luchtverversing en afzuigen van geuren alsmede de kabels en infrastructuur voor verwarming en airconditioning worden boven het plafond weggewerkt. De keukenbrigade zal het gevoel hebben dat ze in een reguliere keuken werken in plaats van een tijdelijke keuken.

Productiekeuken

De vloercomponenten van een tijdelijke NxtGen productiekeuken zijn, met oog op een eenvoudige en snelle montage, speciaal voor tijdelijke keukenoplossingen ontwikkeld. Wij verzorgen ook zelf de volledige elektra van stopcontacten tot afzuiging in de keuken en waterverdeling. Wij kunnen alle relevante (planning)parameters voor de nodige vergunningen verzorgen, maar ook installatie van brandbeveiliging, inbraakalarm, ventilatiesystemen volgens VDI 2052, vetafscheiding volgens DIN 1825 en andere extra opties.

In veel gevallen is de productie keuken een centrale keuken, van waaruit de maaltijden worden geleverd aan een distributiecentrum of een regeneratie keuken en wordt de afwas in een centrale spoelkeuken gedaan. Een goede logistiek is essentieel en kan perfect worden uitgevoerd in een volledig vrij in te delen demontabel gebouw van NxtGen. Optioneel worden deze vaak uitgevoerd met overdekte aan en afleverbordessen.

Wij leveren worry free en turnkey. Bel of mail ons voor meer informatie.

Tijdelijke keuken en kantine - productiekeuken