Over ons

NxtGen Smart Modular Building B.V., een Nederlands verhuurbedrijf opgericht in 2015, is specialist op het gebied van hoogwaardige modulaire demontabele gebouwen wanneer een tijdelijke keuken of extra ruimte nodig is als een interim oplossing bij renovatie, nieuwbouw of de rampenhulp. De oprichters hebben tientallen jaren ervaring in het bouwen van tijdelijke keukens en interim restaurants in alu-hallen en containers in Europa waarvan het merendeel in Duitsland.

De eisen welke onze opdrachtgevers en overheden aan demontabele gebouwen stellen zijn sterk toegenomen: geavanceerde technologie, hoge isolatiewaardes, energiebesparende technologie, enz. Ook de esthetiek worden steeds belangrijker. Om te voldoen aan deze nieuwe eisen en wensen hebben wij een volledig nieuw, innovatief, flexibel en duurzaam modulair bouwsysteem ontwikkeld.

Onze demontabele gebouwen kunnen door ons samen met u of uw architect op maat ontworpen en gebouwd worden. Wij zorgen voor een soepele voortgang van het totale project: advies, ontwerp, planning, fabricage, transport, montage, inrichting en facility management uit één hand. De transparantie van het bouwproces helpt architecten met het maken van de juiste keuzes voor hun cliënt. We zijn trots op de ongeëvenaarde voordelen van onze innovatieve en unieke NxtGen modulaire bouwwijze en de demontabele gebouwen maken.

Intelligent, snelle in gebruik name, volledig demontabel, flexibel, duurzaam, klaar voor de toekomst!

Wij zijn een full servicebedrijf en begeleiden u van concept tot voltooiing van uw modulaire demontabele gebouw. Na de pre ontwerpfase is de bouwtijd vijf tot zeven weken voordat u het demontabele gebouw in gebruik kunt nemen. NxtGen Smart Modular Buildings B.V levert u alle extra opties van loading dock tot alarmsysteem. Worry free en turnkey.

Individueel ontworpen, modulair opgebouwd en een uitgebreid dienstenpakket.

Als u in en vroeg stadium contact met ons opneemt kunt u het meeste van onze knowhow en ervaring op het gebied van tijdelijk modulaire bouwen profiteren. Wij participeren actief in de planning met u als gebruiker of met uw architecten om absoluut het beste resultaat te krijgen dat volledig aan uw eisen en wensen voldoet.