NxtGen principe

De modulaire bouwwijze zal de wereld veranderen vanwege de voordelen ten opzichte van de conventionele bouwwijze en het milieuvriendelijke bouwproces. De eisen die gesteld worden aan bouwen en ook gebouwen met een tijdelijk karakter worden steeds hoger: duurzaamheid, materiaalkeuze, nieuwe energiebesparende technieken en hoge isolatiewaarden. Ook de esthetische aspecten spelen een steeds grotere rol.

Bij NxtGen Smart Modular Buildings B.V. ontdekt u de mogelijkheden van de volgende generatie van modulaire tijdelijke keukens, restaurants en modulaire gebouwen. De oprichters hebben vele jaren ervaring met het bouwen van tijdelijke keukens in containers en alu-hallen en hebben ondervonden dat, zeker bij een lange gebruiksperiode er veel nadelen aan deze bouwwijze kleven zoals met betrekking tot isolatiewaardes, flexibiliteit indeling van ruimtes, geringe plafondhoogte.

Montage NxtGen keuken

Het ontstaan van NxtGen Smart Modulair Building

Om een oplossing te kunnen bieden voor de nadelen van de gebruikelijke containers en hallen werd een modulair bouwsysteem ontwikkelt dat makkelijk te monteren, hedendaags en esthetisch verantwoord is. De gebruikte materialen hebben goede isolatiewaarden of het nu wand-, dak- of vloerdelen betreft. Dit geldt ook voor raampanelen, glaswanden en deuren. Door de uitgekiende bevestigingsconstructie hebben we warmtebruggen kunnen elimineren. Al deze zaken zorgen voor een tijdelijke voorziening conform EneV. De verbruikskosten bij langere gebruiksduur zijn voor de gebruiker van belang. Om deze reden bieden wij als extra opties ook warmte-terugwin-installaties en zonnepanelen aan.

Intelligent, snel inzetbaar, demonteerbaar, duurzaam, klaar voor de toekomst!

Het grote verschil

Er zijn vele aanbieders van containerunits. Allen maken gebruik van dezelfde units door een grote mate van standaardisering , indeling en maten liggen vast. Containeroplossingen worden vaak geboden als tijdelijke kantoor- of schoolruimte waarbij de hoofdzaak is dat het snel en goedkoop gebeurt. Er is nagenoeg geen keuze wanneer u andere wensen heeft. NxtGen is duurzaam, flexibel qua dimensionering en indeling van de ruimtes.

Uitbreidingsmogelijkheden

De NxtGen bouwwijze leent zich uitstekend voor nieuwbouw maar is ook geschikt ook als aanbouw of uitbreiding. Daarbij speelt geen rol of het voor korte of lange tijd nodig is. Onze bouwwijze biedt volledige flexibiliteit wanner er snel gebouwd of uitgebreid moet worden. In samenspraak met onze adviseurs komt u zeker tot een optimale oplossing voor uw project.

Tijdelijke keuken en kantine

De reden voor het ontwikkelen van tijdelijke keukens en restaurants in modulaire demontabele gebouwen was eenvoudig. In de verhuur van tijdelijke keukens is er nog niets wat hiermee vergeleken kan worden! Een gebouw van NxtGen Smart Modular Building B.V. is kostenbesparend met alle economische voordelen een tijdelijk demontabel gebouw.

Het principe van de NxtGen staat voor snelle, flexibele constructie, specifiek voor tijdelijke keukens en demontabele gebouwen, afgestemd op uw behoeften en uw wensen. Worry free en Turnkey geleverd inclusief kwalitatief hoogstaande technologie en inrichting.

Bel of mail ons voor meer informatie.