One stop shopping principe

Wij zijn een full servicebedrijf dat samen met u van concept tot voltooiing aan uw demontabel gebouw werkt. Wij helpen u met het ontwerpen van een voorlopige voorziening die aan uw behoeften voldoet en binnen uw budget . Onze ervaren adviseurs zetten aan de hand van uw wensen een plan op. Met behulp van de modulaire elementen creëren we een voor u optimaal gebouw. Wij kunnen uw vele extra opties bieden; een overdekt laadperron, automatische deuren, zonnepanelen, warmtepompen of beveiligingssystemen.

Onze kracht is onze flexibiliteit en het grote voordeel dat wij onze modulaire demontabele gebouwen zelf ontwikkelen, produceren en uiteindelijk ook voor u monteren. Niet alleen het gebouw maar ook alle (interne) techniek zoals stroom- en waterverdeling, beluchting, verwarming, sanitair, enz. wordt door onze technische dienst gepland en uitgevoerd. U hoeft derhalve niet allerlei verschillende bedrijven te benaderen. U heeft één aanspreekpunt voor uw totale project.

NxtGen Tijdelijke keuken en kantine

Een demontabel NxtGen gebouw als tussentijdse oplossing voor bedrijven, industrie, scholen, gezondheidszorg, rampenbestrijding en vele andere toepassingen is een professioneel en betaalbaar alternatief voor alu hallen en containers .

Wij leveren worry free en turnkey. Bel of mail ons voor meer informatie.