LEGO® principe

Het basisidee van de NxtGen bouwwijze kan worden vergeleken met de populaire kinderspeelgoed LEGO®. Het principe is hetzelfde, alleen een beetje groter. De modulaire bouwstenen bestaan echter niet uit voorgevormde gekleurde plastic bouwstenen met noppen en uitsparingen die in elkaar grijpen. Bij de NxtGen bouwwijze is het wel mogelijk de diverse componenten (balken, liggers, ramen, deuren, gevels) of onderdelen binnen het raster vrij te combineren zoals bij LEGO®. Alle onderdelen zoals ramen en deuren zijn afgestemd op en zijn inpasbaar bij deze bouwwijze wat zorgt voor een grote vrijheid in creativiteit. Met behulp van (standaard) componenten bouwen we voor u, aan de hand van een op maat gesneden plattegrond, een demontabel gebouw wat is afgestemd op uw wensen en uiteindelijke gebruiksdoel.

Door het gebruik van prefab elementen wordt de benodigde montagetijd verkort en is er een aanzienlijke tijd en kostenbesparing in het bouwproces mogelijk. Een demontabel gebouw geeft u maximale vrijheid en flexibiliteit omdat het mogelijk is het gebouw snel aan wijzigende behoefte kan worden aangepast of zelfs verplaatst kan worden

De intelligente modulaire bouwwijze van het NxtGen principe is geïnspireerd op en vergelijkbaar met het beginsel van LEGO® speelgoed en een ideaal alternatief.

Wij leveren worry free en turnkey. Bel of mail ons voor meer informatie.