Project tijdelijke spoelkeuken Essen

Project tijdelijke spoelkeuken universiteitsziekenhuis Essen (D)

De spoelkeuken van het universiteitsziekenhuis in Essen (Duitsland) moest dringend gesaneerd worden, echter een dergelijk groot ziekenhuis zonder spoelkeuken is ondenkbaar. Daarom moest er een tijdelijke oplossing gezocht worden die ook de gewenste capaciteiten verwerken kon.

NxtGen Smart Modular Building heeft samen met Kessel Rental Mobile Kitchens een interimsgebouw ontworpen dat dient als spoelkeuken waarmee de spoelcapaciteit tijdens de verbouwing van de bestaande spoelkeuken gegarandeerd is.
Het betreft een modulair gebouw van 15x20m o.a. uitgerust met twee grote bandspoelmachines, wasruimte voor transportwagen en een afvalkoelruimte. Om de complete logistiek van de aan- en uitlevering van de grote hoeveelheden van porselein te kunnen te verwerken is het gebouw uitgerust met overkapping van 20m x 2,50m over de complete breedte van het gebouw.

Het tijdelijke gebouw is verder uitgerust met R-12 PVC vloerbedekking, systeemplafond (hoogte 3m) met geïntegreerde verlichting, geïsoleerde waterafvoerleidingen en wateronthardingsinstallatie. Een belangrijke wens van de klant was dat de spoelkeuken voorzien zou worden van klimaatbeheersing waaraan uiteraard voldaan is.

Al met al een indrukwekkende tijdelijke spoelkeuken die naar volle tevredenheid van de klant opgeleverd is.

Project Insights:
Download de Project Insights van dit project (PDF).

Essen tijdelijke spoelkeuken
Essen tijdelijke spoelkeuken
Essen tijdelijke keuken
Essen tijdelijke keuken binnenkant
Essen tijdelijke spoelkeuken montage