Alternatief voor permanente bouw

Demontabele modulaire gebouwen kunnen in veel gevallen een goed alternatief zijn voor de permanente bouwwijze. Als er gedurende een korte periode extra ruimte nodig is zijn modulaire demontabele gebouwen een ideale oplossing. NxtGen modulair demontabel bouwen is ons alternatief voor de conventionele bouwwijze. Vrijheid van ontwerp en indeling, slimme planning, snelle bouwwijze, hoge kwaliteit van materialen, herbruikbare of recyclebare componenten maar ook kostenoverwegingen zorgen ervoor dat er steeds vaker voor een modulair demontabel gebouw gekozen wordt. Uw gebouw kan zowel binnen als buiten volledig op uw eisen en wensen worden afgestemd.

Kenmerken van een NxtGen demontabel gebouw:

– Snel te realiseren door uitgekiende modulaire constructie

– Moderne esthetische uitstraling

– Uitbreid baar en verplaatsbaar

– Innovatief

– Makkelijk aan te passen aan gewijzigde omstandigheden

– Duurzaam

– Milieuvriendelijk

– Kosten efficiënt

– Hoge kwaliteit

Tijdelijke keuken

Modulaire gebouwen voor permanent gebruik

Bij permanent gebruik van een modulair gebouw wordt overcapaciteit vermeden omdat de grootte precies op de behoefte kan worden afgestemd en het makkelijk is het gebouw uit te breiden of te verkleinen. Bent u op zoek naar een demontabel gebouw voor de langere termijn? Onze demontabele gebouwen voldoen aan de eisen welke aan de permanente bouwwijze gesteld worden en kunnen op maat in elke grootte, vorm of samenstelling ontworpen worden.

Demontabele NxtGen gebouwen zijn breed inzetbaar; productieruimte, scholen, vakantiehuizen, kantoorbouwen, horeca- en verkoop kiosken, medische sector, zorginstellingen en nog veel meer.

Wij leveren worry free en turnkey. Bel of mail ons voor meer informatie.