Tijdelijke modulaire oplossing

Tijdelijke modulaire gebouwen worden vaak als overbrugging gebruikt tijdens renovatie of als tijdelijke extra productie- of opslagruimte.

Een demontabel gebouw is het antwoord op een snel veranderende wereld waar de levenscyclus van producten en de levensduur van de bedrijven onzeker worden. In toenemende mate overwegen CEO’s en CFO’s van bedrijven, overheid en zorginstellingen voor de middellange en lange termijn voor het huren van modulaire demontabele gebouwen te kiezen in plaats van te investeren in onroerend goed. Zij kiezen voor maximale flexibiliteit (vergroten, verkleinen of verplaatsen van het gebouw) en mogelijkheid om met een vaste huurprijs te kunnen calculeren. Geen zorgen over grote investeringen en beperking van werkkapitaal.

Tijdelijk modulair gebouw

Overweegt u een demontabel gebouw?
Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp, fabricage en montage van modulaire demonteerbare gebouwen met kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen, esthetische vormgeving met een hoge mate van flexibiliteit. Onze gebouwen worden gebruikt voor meerdere toepassingen en zijn vooral geschikt voor lange termijnverhuur (> 1 jaar). Een demontabel gebouw heeft vele voordelen, een specifiek voordeel van onze gebouwen is de inzetbaarheid op afgelegen locaties. De onderdelen kunnen in containers over de hele wereld geleverd worden waarna ze relatief eenvoudig gemonteerd worden. Na gebruik kan het modulaire gebouw zonder complex breekwerk gedemonteerd worden zonder sporen achter te laten.

Worry free en turnkey.

Bel of mail ons voor meer informatie.

NxtGen Tijdelijke keuken en kantine